Kluba biedri ir apmeklējuši Pure Chocolate uzņēmumu
4. novembrī Kluba biedri pēc Pure Chocolate vadītāja Aivara Žimanta uzaicinājuma iepazinās ar ražošanas organizāciju un uzņēmuma produkciju, kura tiek pārdota ne tikai Latvija, bet arī ārzemēs.
Uzņēmuma direktors Aivars Žimants pārādīja viesiem ražošanas cehu un pastāstīja par ingredientiem un pildījumiem, kurus Pure Chocolate izmanto konfekšu ražošanā. Šokolādi, vienu no galvenām izejvielām, piegādā beļģu kompānija Belcolade, Puratos grupas biedrs.
Modernās ražošanas līnijas atļauj ražot līdz 30 t producijas mēnesī. Pure Food izmantotus dabiskos ingredientus augstu vērtē patērētāji no Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Azerbaidžānas, Japānas, Ukrainas, Lielbritānijas, ASV, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un citām valstīm.
Uzņēmums aktīvi iekaro jaunus tirgus, laižot klājā jaunus produktus. Viens no veidiem ir optimizēt izdevumus gatavai produkcijai, kura ir paredzēta iepakošanai. Tomēr katrā gadījumā jāmeklē atsevišķs risinājums. Piemēram, Kluba biedri apskatīja, kā atšķiras iepakojuma ārejais noformējums konfektēm, kuras ir domātas realizācijai Azerbaidžānas tirgū.
Mūsdienīga organizatora pieeja, enerģija, nopietna attieksme pret darbu un īpaša uzmanība katram ir raksturīgi Aivaram Žimantam. Pure Chocolate uzņēmums piedāvā plašu preču sortimentu atbilstoši ISO 22 000 sertifikātam. Pure Chocolate ir ražojis produkciju arī privātuzņēmumiem, piemēram, dāvanas konfekšu kārbas, kuras dāvina valsts oficiālās personas.
Fotogrāfijas:Beļģijas vēstniecības padomnieks Andre Villers un Pure Chocolate eksporta menedžeris Dainis Racenis
Uzņēmumā tiek radīts muzejs, kurā ir pieejama informācija par Pure uzņēmumu attīstības posmiem kopš 1994. gada.
Kluba biedri, kas apmeklēja Pure Chocolate:
Andre Villers, Irena Cīrule, Juris Dreimanis, Viktor Danolikh, Dawid Tomaszewski, Maxim Preminin, Lolita Pankova.
Izsakām pateicību direktoram Aivaram Žimantam un eksporta menedžerim Dainim Racenim par vizīta organizēšanu un ekskursiju pa rūpnīcu.