LV ::  EN ::  RU :: 

Diplomatic Economic Club®
Since 1997



close open

Diplomatic Club for Peace Visu valstu vadītājiem un visiem cilvēkiem pasaulē.
Paziņojums

Diplomātiskais ekonomiskais Klubs kategoriski iebilst un nepieņem nekāda veida agresīvas darbības, militāros konfliktus, starpvalstu karus, kas notiek pašlaik, Eiropas centrā, kā arī citos kontinentos – Āzijā, Āfrikā.
Nekas un nekādi apstākļi neattaisno spēka pielietošanu, visur cieš parastie cilvēki.
Aicinām visas puses, visa līmeņa vadītājus mierīgā ceļā risināt jebkādas domstarpības, dialoga un pārrunu ceļā.
Tikai Miers uz mūsu planētas, tikai Draudzība un savstarpēja cieņa veicina cilvēku dzīvi.
Pat nepieļaujiet domas un mājienus par trešo pasaules karu, atomieročiem.
Cilvēces atmiņā ir XX gadsimta karti, un ja to aizmirsāt, tad derētu atcerēties. Diplomatic Club for Peace

Izbeidziet Karu! Lai ir Miers visā pasaulē!
Stop War! Peace All Over the World!



Diplomatic Economic Club
apvieno dalībniekus no 37 pasaules valstīm.


Kapustnica (kāpostu zupa) Slovākijas vēstniecībā  

Slovākijas vēstnieks Latvijā Ladislavs Babčans kopā ar sievu Andrea un vēstniecības darbiniekiem sarīkoja draudzīgu tikšanos, sakarā ar gaidāmajiem Ziemassvētkiem un Jauno gadu.

„Kapustnica“ (kāpostu zupa) Slovākijas vēstniecībā

Vēstnieks aicināja viesus pagaršot Kapustnicu — Ziemassvētku zupu Slovākijā.
Šogad, tāpat kā iepriekš, Slovākijas vēstnieka sieva — Andrea Babčana tieši piedalījās Kapustnicas un saldo Ziemassvētku kūku gatavošanā.

Tikšanos Slovākijas vēstniecībā Latvijā Jaunā gada priekšvakarā sākās pagājušā gadsimta 90. gadu vidū. Diplomātiskais ekonomiskais klubs šajās Ziemassvētku tikšanās piedalās kopš 1997. gada.

„Kapustnica“ (kāpostu zupa) Slovākijas vēstniecībā

Galvenais ēdiens Kapustnica — zupa, kurā ir daudz gaļas un kāpostu.

Vēstnieka sievas recepte:
2,5-3 litru tilpums:
Skābēti kāposti, divi sasmalcināti sīpoli, piparotā desa, šķiņķa šķēles, trīs kartupeļi, ķiploka daiviņa, ēdamkarote miltu, 2 ēdamkarotes augu eļļas, tējkarote saldas paprikas, tējkarote rozīņu, žāvētas plūmes.
Iepriekš iemērciet žāvētas baraviku sēnes (cik daudz ietilps plaukstā). Lai mīkstinātu kāpostu skābi, tiek pievienota salda sastāvdaļa.
Šī kāpostu zupa tiek gatavota uz sēņu buljona. Iepriekš sagatavojiet buljonu, apcepiet sīpolus, burkānus un citas sastāvdaļas, pēc tam visu ielieciet pannā ar buljonu un atstājiet līdz zupa ir gatava!

„Kapustnica“ (kāpostu zupa) Slovākijas vēstniecībā

Jaunumi »  Kapustnica (kāpostu zupa) Slovākijas vēstniecībā »  Views: 17044   Diplomatic Club


Diplomatic Economic Club®



Copyright © 1997-. DEC.lv Diplomatic Economic Club®

Diplomatic Economic Club. Materiālu vai fotogrāfiju izmantošana bez to autoru (tiesību īpašnieku) atļaujas aizliegta.
Hostings no: A/S Balticom