Diplomatic Economic Club® Since 1997

LV EN RU Выставки Members area
  • Контакты ☰ menu ✕

    Nord Stream projekts. Prezentācija  

    Nord Stream projekts

    4. februārī Klubā notika tikšanās ar Nord Stream projekta pārstāvniecību Baltijas reģionā ar Romānu Baumani. Nord Stream ir starptautiskais projekts dabasgāzes cauruļvada būvēšana Baltijas jūras akvatorijā no Krievijas uz Vāciju Eiropas Savienības dalībvalstu patērētājiem.
    Prezentācijas laikā R.Baumanis detalizēti stāstīja par projekta starptautisko sadarbību enerģētikas jomā, kā arī nosauca uzņēmumus, kuri izveidoja koncorciumu.Tika izskatīti jautājumi par nepieciešamību piegādāt dabasgāzi Eiropas Savienības valstīm, par patērētājiem, kuri jau ir gatavi pirkt šo gāzi. Plānotie cauruļvada apjomi ir izrēķināti, pamatojoties uz Eiropas Savienības ekonomiskām vajadzībām, ko pētīja Eiropas Savienības un uzņēmuma Nord Stream pārstāvji projekta sagatavošanas posmā, kas nodrošināja projekta ekonomisko pamatojumu.
    R.Baumanis sīki aprakstīja apkārtējās dabas vides drošības speciālus izstrādātus mehānismus, arī kontroles mehānismus no valsts puses.
    Tika prezentēti proejta realizācijas tehnoloģijas, to uzticamība, atbilstība mūsdienas standartiem. Projekta unikalitāte ir tāds fakts, ka gāzes cauruļvada līnijas tiks būvētas no abām pusēm un to savienošana notiks jau ūdenī. Lai nodrošinātu dabasgāzes vajadzības apmierināšanu Eiropas Savienības valstīs, tiks būvētas divas cauruļvadu līnijas.
    Papildus kompresoru stacijas jūrā tiks montētas tikai dabasgāzes ieejas un izejas punktos veiksmīga darba nodrošināšanai. Gāzes ieplūdes posmā spiediens būs divreiz lielāks nekā izplūdē.
    Ja tādu dabasgāzes cauruļvadu būvēt uz sauszemes, tad uz to pašu attālumu būtu nepieciešami konstruēt vismaz piecas stacijas spiediena saglabāšanai, kas var negatīvi ietekmēt uz apkārtējās vides drošības. Pamatojoties uz vairākiem faktoriem, tika izvēlēts tieši šis projekta maršruts dabasgāzes piegādāšanai uz Eiropas Savienību.
    Sīkāku informāciju var atrast Nord Stream piedāvātajā prezentācijā.
    prezentācija
    Tiskšanās piedalījās arī Gazprom pārstāvniecības direktors Latvijā Jevgēnijs Roldugins un viņa vietnieks Pāvels Litvinovs.R.Baumanis un J.Roldugins detalizēti atbildēja uz prezentācijas viesu jautājumiem attiecīgi par dabasgāzes cauruļvada celtniecību.
    Prezentāciju apmeklēja:
    P. Baranaj, P.Bredikhin, J.Rekasi, O.Pavuk, I.Andžāne, E.Ozoliņš, V.Roldugins, S.Ladigins, H.Palfinger, A.Villers, S.Kanajev, G.Kumm, D. Tomaševski,  A.Gaponenko un citi.
    Kluba prezidentsPavol Baranaj izsaka pateicību R. Baumanim par interesantu prezentāciju un novēlēja veiksmī projekta Nord Stream īstenošanā
    more picturs


    Jaunumi »  Nord Stream projekts. Prezentācija »  Views: 80500   Diplomatic Club


    Diplomatic Economic Club®





    свернуть развернуть

    Руководителям стран и человечеству

    Дипломатический экономический Клуб категорически осуждает и не приемлет любые виды агрессий, вооруженные столкновения, войны между странами, которые сейчас проходят здесь рядом, в центре Европе, на других континентах мира, в Азии, в Африке.
    Ничто не может оправдывать применение силы в любых обстоятельствах, везде страдают простые люди.
    Призываем все стороны, руководителей всех уровней к мирному разрешению любых разногласий через диалог и переговоры.
    Только Мир на нашей планете, только Дружба и взаимное понимание способствуют жизни людей.
    Не допускайте даже мыслей и намёков о третьей мировой войне, об атомном оружии.
    У человечества есть память о войнах XX века, если забыли, вспомните. Diplomatic Club for Peace

    Stop War! Peace All Over the World



    Diplomatic Economic Club
    объединяет участников 37 стран мира.

    свернуть развернуть

    По вопросам помощи беженцам

    Портал по вопросам оказания любой помощи пострадавшим из Украины.
    www.ukraine-latvia.com


    "Торговый дом Украина" в Латвии, склад для сбора и передачи помощи беженцам из Украины в Латвии
    Tel +371 66 119 148
    info@thukraina.com


    Дайджест

    Переговоры, основанные на высоком интеллекте
    Дресс-код и дипломатия
    Необычный дипломатический чайный вечер в Клубе
    Крупнейший портовый город, второй после Берлина и седьмой по величине в Евросоюзе
    В электронной переписке можно применить известный принцип kiss: не придумывать лишнего и не превышать разумной длины письма

    Международные выставки

    Организатор международных выставок — компания ВТ 1